EDUCAM

Educam Agrojobs
Educam Agrojobs
Educam Agrojobs

EDUCAM is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels: Partner en Service, die elk een producten- en dienstenaanbod aanbieden om u integraal te begeleiden.

Partner VZW = sectorale ondersteuning

EDUCAM Partner volgt de globale evoluties in de autosector en de aanverwante sectoren van nabij op. EDUCAM Partner zet het opleidingsbeleid, zoals dat in de CAO's staat, om in opleidingsplannen en competentieontwikkeling voor werknemers en toekomstige werknemers in deze sectoren.
Kortom, EDUCAM Partner zorgt ervoor dat deze sectoren aantrekkelijk zijn voor werknemers en werkgevers, dat ze dit blijven en biedt toekomstmogelijkheden voor iedereen.

EDUCAM Service NV so = opleidingen en diensten voor bedrijven

EDUCAM Service is gespecialiseerd in de opleiding en de begeleiding van bedrijven uit de sectoren garage, koetswerk, metaalhandel en terugwinning van metalen.
Onze R&D-afdeling volgt de recentste trends op de voet en integreert ze in vernieuwende en praktijkgerichte opleidingen. Ons aanbod bestaat uit technische trainingen, maar bevat ook opleidingen over soft skills.

Meer informatie : www.educam.be